Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

torsdag 3 november 2011

THUESDAY MIX

Idag och tre dagar framåt ska jag vara LEDIG!! Oj, vad det var längesedan jag fick så många sammanhängande dagar. Jag ska umgås med min fina son. Vi ska bygga tågbanor och leka i sandlådan. Hoppa i vattenpölar och skratta. Inget jobbsnack och avstängd mobiltelefon! Åh vad skönt! Jag ska njuta av de här dagarna! 

Today and three days ahead I'll be off! Wow, what a long time since I had so many consecutive days. I will spend time with my beautiful son. We will play in the sandbox, jump in puddles and laughing. No jobtalk and off cell phone! Oh what a relief! I'm going to enjoy these days!

Bilder via Sayingimages, La Maison d´ Anna G, Mokkasin och Trendytravel
2 kommentarer: