Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

söndag 27 november 2011

FIRST SUNDAY OF ADVENT


Idag tändes första adventsljuset hemma hos oss. Jag tycker om advent och jul. En tid när man kan mysa extra mycket. Det gillas! Tyvärr innebär advent också en massa söndagsöppet i butiken, så det blir en del jobb också. Ska dock försöka hinna med lite lusse-katte-bakandes ikväll. Gott. Gott!

Today we lit the first Advent candle at home. I like Advent and Christmas. A time when you can cozy up extra. I like! Unfortunately, Advent is also a lot of Sunday-work in the store, so there will be some jobs, too.

1 kommentar: