Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

torsdag 24 november 2011

WOODEN MIX

Det var ett tag sedan jag gjorde en mix. Här kommer en...med mycket trä. Det är det jag känner för nu. Trä, trä, trä! Den sista bilden är julgranspynt från Day Home, som jag köpte förra året. De kom aldrig upp i någon gran, men i år längtar jag efter att få hänga upp dem! 

It's been a while since I made a mix. Here's one ... with lots of wood. That's what I feel now. Wood, wood, wood! The last picture is the Christmastree decoration from Day Home, which I bought last year. They never came up in a tree, but this year I long to hang them up!1 kommentar: