Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

måndag 21 november 2011

GREEN AND BLUE TONES
Lite mystiskt. Lite slitet. Lite blå/grönt och väldigt snyggt! Det gamla 20-tals huset på Österlen har fortfarande kvar känslan från den första ägaren. Jag har alltid drömt om ett gammalt stenhus på Österlen. Hoppas att den drömmen någon gång blir sann!

A bit mysterious. A bit worn. A little bit blue/green and very nice! The old 20th century house in Österlen still retains the feeling from the first owner. I have always dreamed about an old stone house in Österlen. Hope that dream ever comes true!

Bilder via SkönaHem
2 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med, drömmen om österlen...
  Fast vi har ju så nära men ändå hyr vi stuga eller bor på vandrarhem där minst en gång varje sommar:)

  Tack för fin inspiration.

  Kram Madde

  SvaraRadera
 2. Underbart hus som verkligen inspirerar!

  SvaraRadera