Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

måndag 31 oktober 2011

TODAY I LOVE


Idag fastnade jag för den här helt underbara danska våningen. Mycket svartvita detaljer och möbler...och överraskande färgklickar. Riktigt sjysst!! Efter gårdagens barnkalas, med kids och prylar överallt, börjar jag inse att en liten tvåa inte funkar i längden ;-)!

Today I fell in love with this wonderful danish apartment. Very black and white details and furniture ... and surprising splashes of color. Really gorgeous! After yesterday's birthdayparty, with kids and stuff everywhere, I begin to realize that this small flat doesn´t work for us in the long run;-)!

Bilder via Boligmagasinet

3 kommentarer:

  1. Åh va fin det var den där svart alampan i fösta bilden!! Har jag aldrig sett förut! Ha en fin kväll, kraaaaaam!

    SvaraRadera