Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

måndag 28 november 2011

CHRISTMAS AT RIE ELISE LARSEN 
 
Jag tycker att den danska designern, Rie har så underbara barngrejer, print och pyssel. Ni måste bara kolla här! Dagens inspiration har jag hämtat från hennes egna hem, som är julpyntat på ett lekfult sätt. Kanske inte riktigt min stil, men fint att titta på!

I think that the Danish designer, Rie has such wonderful stuff on her website. You just have to look here! Today's inspiration is taken from her own home, which is decorate in a playful way. Not really my style, but nice to watch!

BIlder via BoBedre


1 kommentar:

  1. mm helt fantastiska grejer gör hon! Det var faktiskt att jag upptäckte henne som gjorde att jag startade butik- då kunde man inte köpa hennes grejer i Sverige. Skulle man ha något fick man starta egen import : )

    SvaraRadera