Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

fredag 4 november 2011

FOR SALE IN GOTHENBURG
Idag fastnade jag för den här finfina lägenheten, som Stadshem säljer just nu. Den ligger i Gamla masthugget, i Göteborg, i ett unikt K-märkt hus. Hade den inte varit så liten, hade jag varit en självklar spekulant!

Today I fell in love with this nice apartment, which "Stadshem" sell right now. It is located in "Gamla Masthugget, in Gothenburg, in a unique heritage listed house. If it wasn´t that small, I had been an obvious buyer!

2 kommentarer:

 1. Hello!

  I came across your blog and I find it very inspiring!

  I was wondering if you could email me at kristen.c@designshuffle.com

  I would love to discuss a guest post opportunity with you.

  Thank you and I hope to hear from you soon!

  Best,
  Kristen Crosby

  SvaraRadera
 2. Wonderful photos, I've seen them before but they are as energizing every time. Pretty inspiring, thanks:)

  SvaraRadera