Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

onsdag 21 september 2011

MÄSTER ERIKS PLAN - MALMÖ


Den här helt fantastiska lägenheten finns just nu till salu på Bolaget. Jag gillar den enkla stilen med mycket vitt och inslag av trä. Köksbord och stolar är att dö för! Någon som vet vem som designat dem?

This amazing apartment is currently for sale on the Bolaget. I like the simple style with lots of white and hints of wood. Kitchen table and chairs are to die for!

5 kommentarer:

 1. Beautiful apartment, like you said is amazing, love the style.

  SvaraRadera
 2. Så snygga möbler! :-)

  Ha en fin Onsdag!
  Kram Elina

  SvaraRadera
 3. Tokgillar stolen under trappan!

  Superfint hem!

  SvaraRadera
 4. Pernilla Ernholdt, Levelhead AB22 mars 2023 kl. 20:30

  Ramlade över detta gamla inlägg, och blir lika glad och stolt över att ni uppmärksammade mitt inredningsarbete inför försäljning av Jacob Ingelgrens vackra lägenhet 2011.

  SvaraRadera