Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

måndag 12 september 2011

BLACK+WHITE=LOVELY!!!


Jag höll på att dö när jag såg de här bilderna på bloggen, La maison d´Anna G! Helt i min smak! Bilderna kommer från senaste numret av Elle decoration och är tagna av fotograferna Wichmann + Bendsen. Bra start på måndagen! Tack för inspirationen!

I nearly died when I saw these pictures on the blog, La maison d'Anna G!Quite to my taste! The images come from the latest issue of Elle Decoration and were taken by photographers Wichmann + Bendsen. Good start of this day! Thanks for the inspiration!2 kommentarer:

 1. Vilken fin inspiration! Älskar den stora spegeln.

  Ha en fin Måndag.
  Kram Elina

  SvaraRadera
 2. Ja så fint! Känns som du skulle kunna bo där!!
  Kram Li

  SvaraRadera