Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

onsdag 7 september 2011

THE HOME OF A WRITER


I senaste numret av Hus och Hem finns detta fina hemmet med. Det tillhör den svenska deckarförfattaren Mons Kallentoft. Mons tycker att fula saker stoppar hans skrivande. Jag håller helt med om att det är mycket lättare att vara kreativ i en vacker miljö!!!

In the latest issue of "Hus och Hem", you can read about this beatiful home. It belongs to the Swedish crime writer Mons Kallentoft. Mons think ugly things stop his writing. I totally agree that it is much easier to be creative in a beautiful setting!


1 kommentar: