Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

torsdag 15 september 2011

AUTUMN


Det är något visst med hösten! För mig börjar den i september. Jag älskar den höga luften. Den blå himmeln. Den stora stickade koftan. Solglasögonen och kaffet. Jag gillar kräftskivor och tända ljus. September måste vara bästa månaden på året!

There is something special about autumn! For me it starts in September. I love the high air. The blue sky. The big knitted cardigan. Sunglasses and coffee. I like crabs and lighting candles. September must be the best month of the year!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar