Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

lördag 24 september 2011

THE HOME OF BLOGGER ANNALEENA
Det är så fint hemma hos Annaleena! Allt är så genomtänkt och perfekt! Blandningen av svart, vitt och trä är det jag älskar just nu! Hennes kök är lovely! Stilrent kul och personligt! Kolla in hennes blogg för mer inspiration och fantastiska bilder... Ha en underbar helg!

I love the home of Annaleena! The mixture of black, white and wood is what I love right now! Her kitchen is lovely! Stylish fun and personal! Check out her blog for more inspiration and great images ... Have a wonderful weekend!

1 kommentar:

  1. Lovely home, and her blog is very nice too. I love her kitchen!, have a nice day.

    SvaraRadera