Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

torsdag 8 september 2011

BLOG LOVE


Jag var precis innen på bloggen, En mammas dag och hittade de här fina bilderna. Jag gillar idén med att tejpa upp bilder. Riktigt snyggt, samtidigt som man är rädd om sina väggar! Tejpen kallas japansk Washi och finns bland annat att köpa på Etsy. Måste beställa....NU!

I just read the blog, "En mammas dag", and found these beautiful pictures. I like the idea of ​​taping up pictures. Really nice, while being careful of the walls! The tape is called Japanese Washi. You can buy it on Etsy. I must order .... NOW!

2 kommentarer: