Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

torsdag 13 oktober 2011

I HAVE A DREAM ABOUT GOTLAND
För mig är Gotland väldigt speciellt. Inte för att jag varit där så många gånger. Men jag älskar Gotland! Det är så ursvenskt på något sätt. Vackert. Kargt. Som en saga. Om jag hade haft ett hus på Gotland hade det sett ut precis såhär.

There is something about the island, Gotland. Not that I've been there so many times. But I love it! It's so old Swedish in any way. Beautiful. Barren. Like a fairy tale. II love the landskape. If I had a house on the island  it had looked just like this.

Bilder via SkönaHem


4 kommentarer:

 1. Gotland är verkligen fantastiskt, ett återkommande semestermål varje år då man också drömmer om att en gång ha ett hus där.

  SvaraRadera
 2. Nyydelige Bilder. Super inspirerende:-) Mvh Å

  SvaraRadera
 3. wow, for en inspirasjon!
  me liiike :)

  SvaraRadera