Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

måndag 10 oktober 2011

THE HOUSE WITH THE BLACK KITCHEN


Underbara bilder från ett hem, någonstans i Danmark. Det är särskilt köket jag gillar. Det är så fint att mixa det svarta, vita, kaklet och den fina bänkskivan i betong. Stilrent och enkelt utan att bli tråkigt. Mitt nästa kök kommer helt klart att vara svart!

Wonderful pictures of a home, somewhere in Denmark. It´s especially the kitchen I like. I like the mix of black, white, tiles and fine countertop in concrete. Stylish and simple without being boring. My next kitchen will obviously be black!

Bilder via Boligmagasinet
1 kommentar: