Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

onsdag 31 augusti 2011

TODAYS SWEETS


Om ni bara visste vilken röra det är hemma hos oss just nu (i nya lägenheten)...Puh! Var ska jag börja!? Hela lägenheten är fylld, från golv till tak, med flyttkartonger, påsar och möbler och jag förstår bara inte hur vi ska få plats med allt... Kul är det i alla fall att fixa och pyssla iordning!
Imorgon ska jag fota lite så ni får se kaoset ;-)

Oh my, what a mess it is at our home right now (in the new apartment) ... Pooh! Where do I start!? The whole apartment is filled, from floor to ceiling with boxes, bags and furniture ... Fun is it anyway to fix!
Tomorrow I will take some photos so you can see the mess ;-)

5 kommentarer:

 1. fine bilder
  sikkert godt å kobla av å njuta dom när lägenheten er kaos. Lykke til med utpakkingen. blir sikkert fint!

  :)
  beste hilsner fra
  Åpent hus

  SvaraRadera
 2. Jag vill flytta bara för att få packa upp och fixa nytt! Men det är väldigt mycket jobb med flytt också, det glömmer man lätt bort. Lycka till! :-)

  Elina

  SvaraRadera
 3. herlige bilder
  og like herlig sitat
  det tar jeg med meg videre! :)

  hvilka funn du har gjort i den containeren, forresten. heldige smarte deg!!

  SvaraRadera