Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

måndag 22 augusti 2011

ASCHEBERGSGATAN 24


Aschebergsgatan 24 är en interiörbutik i Göteborg, som har en hel del fint. Jag gillar inspirationsbilderna från deras egna hem, väldigt mycket! Om du inte bor i Göteborg kan du kolla in deras webshop här.

Aschebergsgatan 24 is an interior and design shop in Gothenburg. I like the inspiration images from their own home! If you don´t live in Gothenburg, you can check out their shop here.


8 kommentarer:

 1. Åh, vad fint! Jag ska till Göteborg på lördag faktiskt och tänkte springa inom Aschebergsgatan 24 och Artilleriet, nånting mer jag inte bör missa?
  /Hanna

  SvaraRadera
 2. Min butik, Charlotte Göteborg, såklart ;-). Ligger på Drottninggatan 28. Jag gillar hela området runt Artilleriet. Sjyssta vintagebutiker och mysiga cafeer!

  Ha det bäst!

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Aha, Charlotte Göteborg, där har jag handlat. Superfin butik!
  Kul att du gillar våra bilder. Fler har producerats och kommer inom
  kort.
  Hälsar Marie

  SvaraRadera
 4. Vad kul, Marie! Jag ska hålla utkik efter nya bilder på eran hemsida!

  Blackbird

  SvaraRadera