Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

söndag 7 augusti 2011

I LOVE THIS FLAT IN MALMÖ


Det verkar som om det finns mycket fler vackra, gamla lägenheter bevarade i Malmö än i Göteborg. Många göteborgs-lägenheter är förstörda genom att orginaldetaljer är utbytta till något modernare och mycket fulare...Synd tycker jag! Den här lägenheten har en fantastisk charm och många detaljer är bevarade eller varsamt renoverade. Kolla till exempel in de vackra skjutdörrarna... I LIKE!!

I think there is much more beautiful, old apartments preserved in Malmö than in Gothenburg. Many gothenburg apartments have been destroyed by original details have been changed to something more modern and much uglier ... Too bad I think! This apartment has a wonderful charm and many details are preserved or carefully restored. Check for example out the beautiful sliding doors ... I LIKE!


Bilder via Bolaget

3 kommentarer:

 1. Den här lägenheten har jag sett i många bloggar idag, och den är ju så fin! Vilken härlig och inspirerande blog du har, jag följer den nu! :-)

  Ha en fin kväll!
  Elina

  SvaraRadera
 2. Yes it's very nice! I really like the preserved old details, too!

  agnes / iiiinspired

  SvaraRadera
 3. ja, den er super!
  for en deilig atmosfære!!

  SvaraRadera