Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

fredag 3 februari 2012

STOCKHOLM FASHIONWEEK


Minimarket

Dagmar

Cheap Monday The Local Firm

Filippa K

Det har varit väldigt tyst på min blogg den här veckan. Det beror inte på att jag har legat på latsidan. Tvärtom! Under februari månad jobbar jag som bara den, med att köpa in höstkläder för 2012 till min butik i Göteborg. Väldigt stressigt, men också väldigt kul! Ovan bilder är lite smakprov från veckans visningar i Stockholm. 

It has been very quiet on my blog this weekIt's not because I've been lazyIn February, I'm working like crazyto buy clothes for autumn 2012 to my shop in Gothenburg. Very stressful, but also lots of fun! The above pictures are some samples from this week's shows in Stockholm.

2 kommentarer:

 1. Hm. vet inte riktigt om jag hänger med på den trenden. Sista bilden är mest tilltalande.

  Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår dig, Anita! På catwalken är det alltid lite extra galet ;-)

   Kram Blackbird

   Radera