Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

tisdag 14 februari 2012

HOME OF ASCHEBERGSGATAN 24

Aschebergsgatan24 är en utav mina favoritbutiker i Göteborg. Det vet ni säkert redan om. Jag har ju bloggat lite om den butiken förut här och här. Ägaren till butiken säljer just nu sin bostad via Alvhem och vad mer kan man säga än att hemmet är helt underbart!?

Aschebergsgatan24 is one of my favorite stores in Gothenburg. I think you already know that. I've blogged about it before. The owner of the store sells right now her home and what more can I say than it´s magnificent!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar