Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

tisdag 13 september 2011

VELORBIS - DANISH BIKES

Jag har alltid gillat danska cyklar. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men det är något med dess form. Jag kan inte bo i Kungsladugård utan att ha en cykel, tänkte jag, och började googla danska cyklar. Av en ren slump hamnade jag på Velorbis hemsida och blev KÄR!

I've always liked danish bikes. I can´t put my finger on what it is, but there is something about its shape, which I like. I just can´t live in Kungsladugård without having a bike ... I thought and started googling danish bikes. By pure coincidence I ended up on Velorbis website and fell in love!

Bilder via Velorbis

1 kommentar:

  1. så himla fina!! Den men väskan. Ge mig!!
    Tack för din fina kommentar hos mig. Den gjorde mig så glad! Gillar din blogg me, alltid så fina inlägg.
    Stor kram från mig.

    SvaraRadera