Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

tisdag 20 september 2011

BOHEMIAN CHIC


Detta fina hem tillhör danska Signe Nordal och hennes familj. Signe driver inredningsföretaget Nordal, som bland annat producerar fina plåtstolar. Jag gillar hennes lampor väldigt mycket, som syns i första bilden.. I want!

This wonderful home belonging to danish Signe Nordal and her family. Signe run the interior design company Nordal, which producing fine metal chairs. I like her lights, as seen in the first picture .. I want!

Bilder via Femina dk

1 kommentar:

  1. Det där hemmet är så snyggt!

    Ha en fin kväll.
    Kram Elina

    SvaraRadera