Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

fredag 16 september 2011

TODAY I LOVE THIS HOME

 I senaste numret av Bolig, finns ett reportage om den danska designern Christina Halskovs hem. Hon har en skön blandning av möbler. Gammalt och nytt. Dyrt och fyndat. Mycket av prylarna kommer från hennes resor. Jag tycker att hon lyckats få till snygga tavelväggar. Något, som jag håller på med själv just nu ;-). Ha en underbar helg!

In the latest issue of Bolig, there are many pictures from the home of the danish designer Christina Halskov. She has a nice mix of furniture. Old and newExpensive and bargain-hunting. Much of the stuff comes from her travels. I think she managed to get to the beautiful picture walls. Something that I am doing myself right now;-). Have a wonderful weekend!

1 kommentar: