Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

torsdag 11 april 2013

DAVIDS RESTAURANT
Förlåt! Jag vet att jag kanske börjar bli något tjatig. Med risk för att vara upprepningarnas mästare, måste jag bara än en gång säga att jag tycker att australiensarna är väldigt duktiga på att skapa härliga och levande miljöer. Australien är ett land som fått oförtjänt lite cred när det kommer till design, tycker jag. 

Det här underbara stället heter Davids Restaurant och ligger i Melbourne, Australien.

//Davids restaurant in Melbourne, Australia. What a place!//


9 kommentarer:

 1. Ja men vad är grejen med Australien nu!? Tycker att jag sett så så mycket fint därifrån på senaste tiden. Det här ser ju fantastiskt ut!

  SvaraRadera
 2. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvaraRadera
 3. The information you are providing that is really good.

  SvaraRadera
 4. Greate article. Keep writing such kind of info on your page. Im really impressed by it.

  SvaraRadera
 5. This is also a very good post which I really enjoyed reading.

  SvaraRadera
 6. Thank you for every other great article.

  SvaraRadera