Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

måndag 20 juni 2011

MY FAVOURITE HOME!


När fotografen Pia Ulin och stylisten Lotta Agaton jobbar ihop sker något helt magiskt! Här kommer lite bilder från mitt absoluta favorithem. Det återkommer ständigt i bloggar och inredningsmagasin och jag kan inte sluta att titta och njuta! Detta hem kommer att vara stor inspiration när jag inreder min nya lägenhet!

When the photographer Pia Ulin and the stylist  Lotta Agaton working together something magic happening. Here are some photos from my absolute favourite homes in Stockholm. It recurs constantly in blogs and interiormagazines and I can´t stop watching! This home will be great inspiration when I decorate my new apartment!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar