Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

tisdag 21 juni 2011

THE SUMMERHOUSE OF CHARLOTTE VADUM


På norra Själland har designern, Charlotte Vadum sitt sommarparadis. Helt i min smak ;-) Huset är 75 kvadrat och fyllt med en massa loppisfynd. Inredningen följer ett grafiskt tänk och färgerna går i svart brunt och vitt. Jag blir grymt sugen på att åka runt på en massa loppisar när jag ser detta hus!

On the northern Själland, in Denmark, the designer Charlotte Vadum have her summerparadise. Quite to my taste;-) The house is 75 squaremeters and filled with a lot of flea market finds. The decor follows a graphical splash and the colors are black, brown and white. 


Bilder via Sisters agency

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar