Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

torsdag 29 december 2011

PERFECT MIX


Underbar känsla i de här bilderna. Jag är helt galen i industrikänslan och väldigt kär i mixen av det nya och det gamla. Bilderna är stylade av Nanna Lagerman och fotade av Idha Lindhag. Bra jobbat!

Wonderful feeling in these pictures. I'm completely crazy in the industrial sense, and very in love with the mix of the new and the old. Images are styled by Nanna Lagerman and photographed by Idha Lindhag. Good job!

1 kommentar:

  1. I like this a lot. Thank you for sharing. I'm always looking for upcycles like this. In the end, you don't know it was a shipping pallet to begin with!
    Kolkata Knight Riders Team Squad Captain Name
    KXIP New Players List
    Royal Challengers Bangalore Jersey logo Images

    SvaraRadera