Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

lördag 3 december 2011

CHRISTMAS FEELINGS


Jag brukar inte gilla jul. I år gör jag det. Kanske för att jag har en liten och vill skapa traditioner tillsammans med honom. Det är jättemysigt! I år är jag grymt jul-laddad. Ikväll ska det bakas och fixas och snart kommer julgranen in. Bara lite snö som saknas! Ha en fin helg!

I usually do not like Christmas. This year I will. Perhaps because I have a little one and want to create traditions with him. It's really nice! Tonight I´m going to bake and prepare at home and soon the Christmas tree is coming up. Just a little snow is missing! Have a nice weekend!

Bilder via Emmas blog och The style files

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar