Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

fredag 9 december 2011

BLACKBIRD LOVEIgår hittade jag de här bilderna hos Tant Johanna. Jag gillar allt i det här hemmet! Personligt, snyggt och kreativt. I Love! Tack Johanna för inspirationen!

Yesterday I found these pictures at Tant Johannas blog. I like everything in this home! Personal, neat and creative. In Love! Thank you Johanna for the inspiration!

1 kommentar:

  1. Åh, visst är det fantastiskt! Lyxproblem - Ja, Stressande - Ja men kul att gå och drömma, fantisera och renovera i tankarna :)
    Hoppas du får en bra vecka.
    Förresten så är vi några bloggare i Göteborg som tänkte ha en liten bloggträff snart, vore så kul om du ville vara med. Är du sugen?
    Kram Johanna

    SvaraRadera