Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

måndag 18 juli 2011

SUMMERDREAM

Österlentrippen har gjort mig helt besatt av att hitta ett mysigt sommarställe...helt annorlunda än det vi har i stan. Flera gånger om dagen kollar jag Hemnet och Uppvik och döttrar. Nedanstående hus är tyvärr inte till salu, men det är väldigt lovely!


I have turned totally obsessed with finding a nice summerplace..quite different than what we have in town. The following house is unfortunately not for sale, but the pictures are lovely!Bilder via fotograferna Lönngren/ WidellInga kommentarer:

Skicka en kommentar