Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

måndag 25 mars 2013

IKEA NEWS - "METOD"


Bilder via IKEA

Från och med den 3juni går det att köpa IKEAS nya kökssystem METOD, som bygger på ett modulsystem, som lätt går att anpassa efter önskemål. Jag tycker att det är ett lyft och har sedan länge efterfrågat modernare mått på varuhusets kök. Med den nya serien är IKEA verkligen med i matchen och kan på riktigt konkurrera med de stora köksleverantörerna. Bra jobbat IKEA!

//From 3rd June you can buy IKEA's new kitchen system METOD, which is based on a modular system.//


6 kommentarer:


  1. Wow! this is a great and helpful piece of info. I am glad that you shared this helpful info with us.
    Jewelry Editing Services

    SvaraRadera
  2. It was nice to read your blog. If anyone needs any type of case study and assignment help at the cheapest price then visit our website:- My Case Study Help. We are the best Assignment Help Australia website, provide all types of services for MBA Assignment Help, Nursing Case Study Help, Law Case Study Help and Engineering students. Avail Assignment Writing Service with the world's most trusted and no1 company for Case Study and Assignment Help in Australia. Get professionally prepared assignment by our amazing Case Study Writers with 100% quality check and plagiarism free paper.

    SvaraRadera