Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

tisdag 18 september 2012

APRILL APRILL
 Foto Lisa Wikstrand för Retro

I somras var denna fina 20-talsvillan med i tidningen Retro. Huset tillhör Johanna, som driver bloggen AprillAprill. Lite sent om sides delar jag nu med mig av dessa underbara bilder, som legat i mitt arkiv ett tag och väntat på att rätt tillfälle skall dyka upp. Och nu är det rätt tillfälle. Jag är nämligen just nu inne i ett "använda-på-nytt-tänk" och denna artikel fick mig väldigt inspirerad. Nu är det loppisar och kontainrar som gäller för min del.  

//This home belongs to the blogger Johanna, who runs the blog ArillAprill.//

7 kommentarer:

 1. wow!!so beautiful colours and so happy space!!
  xoxo
  elli

  SvaraRadera
 2. Very inspiring home. Full of energy and happiness!

  SvaraRadera
 3. Tänk att jag hade precis en sån gul lampa på mitt skrivbord när jag gick i mellanstadiet. Massor med snyggt i lägenheten.
  Anita

  SvaraRadera
 4. Saludos!

  Acabo de conocer tu blog...fantástico!

  Te invito a que conozcas el mio:
  aguamarinaestudio.blogspot.com

  Te sigo!

  Un abrazo,
  Mireia

  SvaraRadera
 5. Vilken vitaminkick! Så där skulle jag behöva ha det vintertid! Man blir ju så glad och positiv när man ser bilderna!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. blir glad av bilderna!

  SvaraRadera