Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

måndag 20 augusti 2012

GRÖNDALBilder via Fantasticfrank

Förra veckan var en hektisk vecka. Besöket i Stockholm innebar spring mellan inköp, Formex och en massa kul inspiration på stan. Väl tillbaka i Göteborg insåg jag att det bara är två månader kvar till vi ska lämna vår lägenhet. Spänningen i att inte ha någonstans att bo har snarare gått över i lite magknip. "Det löser sig" försöker jag intala mig själv. Och det MÅSTE det göra! Helt maniskt trycker jag på Hemnets "Sök-på-nytt-knapp" i hopp om att det från en minut till en annan ska ha kommit in ett nytt objekt, som skulle kunna passa oss. En finfin lägenhet hittade jag när jag kollade in hos mäklarföretaget, Fantastic Frank. Synd att den inte ligger i Göteborg.

//Last week was a busy week. The visit in Stockholm meant running between purchases, Formex and inspiration in the city. Now, back in Gothenburg, I realized that there are only two months left until we leave our apartment. The thrill of not having a place to live have turned to be a stomach ache. 
"It´s gonna be ok" I try to tell myself. And it MUST be!  
This wonderful apartment I found at  Fantastic Frank. Too bad it is not located in Gothenburg.//2 kommentarer:

 1. Så snygg! Fönster, kakelugn. Jag vill flytta!
  Kram Anita

  SvaraRadera
 2. Ett underbart hem!
  Tack för en mycket inspirerande blogg!
  Du får verkligen till det må jag säga!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera