Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

tisdag 24 juli 2012

THE LAST DAYS OF VACATION

Foto Charlotte/Blackbird

Sverige när det är som allra bäst - Fint väder! Ja, jag skojar inte. Idag har det faktiskt varit fint väder! Vi tillbringar de sista semesterdagarna i en liten sommarstuga i Varberg. Min hemstad. Mitt på stranden bor vi och nu ber vi till vädergudarna att ge oss lite sol och värme. Det kan vi behöva!

Glöm inte att följa mig på Instagram. Mitt alias där är blackbirdstyle.


//We spend the last vacationdays in a small summerhouse in Varberg. My hometown. We live right on the beach and now we ask the weather gods to give us some sun and heat. We need it so badly!

Do not forget to follow me on Instagram. My nickname there is blackbirdstyle.//Inga kommentarer:

Skicka en kommentar