Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

torsdag 23 februari 2012

JESSICA FOLCKER
Bilder via Residence

Kommer ni ihåg den svenska sångerskan Jessica Folcker? Det var ett tag sedan vi hörde ifrån henne.
Här kommer i alla fall hennes hem. Även om jag själv inte är så förtjust i så mycket färg, så måste jag erkänna att jag gillar detta. Väldigt smakfullt ihopkomponerat. Kul idé också att ha ett väldigt neutralt och naturfärgad husfasad för att sedan kliva rakt in i en färgpalett. Riktigt najs!

Do you remember the Swedish singer Jessica Folcker? It's been a while since we heard from her.
Anyway, here is her home. I am not so keen on so much color, but I have to admit I like this. Very tastefully composed  Great idea also to have a very natural facades and then step into a color palette. Real najs!

2 kommentarer:

 1. Snyggt hem! Kul att hitta till din blogg via GP idag:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Vad kul att du hittat till mig! Nu har jag hittat till dig också :)

   Ha en fin helg!

   Kram blackbird

   Radera