Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

måndag 30 januari 2012

BLACK+WHITE=SCANDINAVIAN


Bilder via Skönahem

Just nu cirkulerar många svartvita hem på olika bloggar. Svartvitt har på något vis blivit synonymt med skandinaviskt. Kanske för att det är cleant och enkelt. Väldigt snyggt är det också!

Right now many black and white homes circulates on various blogs. Black and white has somehow become synonymous with ScandinavianPerhaps because it´s clean and simple. Very nice it is too!

4 kommentarer:

 1. Ja det svart vita e verklgen en hit. Tycker Daniella lyckas extra bra i detta hem i och med att hon sätter till massor av naturmaterial.

  Jättefint.

  Ha en fin start på veckan

  SvaraRadera
 2. Svart-vita hem är verkligen jätte fint! Hemmet på bilderna är riktigt fint men själv har jag svårt att enbart hålla mig till det svart-vita och försöker blanda i lite röda detaljer här och där i mitt hem!

  SvaraRadera
 3. For et fint hjem! Har virkelig fått øynene opp for svart og hvitt om dagen :) Vi holder akkurat på med å shine opp kontorene våre, black & white stil! love it! Superinspirerende blogg forresten!

  SvaraRadera