Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

måndag 5 december 2011

A FANTASTIC HOUSE
Idag när jag slog upp ögonen var det sol ute. Helt underbart! Bor man i Göteborg är man inte bortskämd med blå himmel och sol. Jag blir lycklig i hela kroppen! Och så hittade jag det här underbara huset i tidningen Bolig. Kan det bli bättre start på dagen!?

Today when I opened my eyes, I saw the sun outside. Absolutely wonderful! If you live in Gothenburg you are not spoiled by blue skies and sunshine. It makes me happy! And so I found this wonderful house in the Bolig magazineCould it be a better start of the day!?


2 kommentarer:

  1. Jag vet, underbart med sol! men hade varit mysigt med snö också! Detta var superfint som vanligt här!:) Tack! /Hanna

    SvaraRadera
  2. Firstly, I so love the house in the last picture! It is just stunning! Secondly, the contrast of light and dark colors is just perfect. The wall painted in navy blue with deer horns is so dramatic and captivating. Certainly, I would love to have a wall like it at home. Thank you for these wonderful ideas.

    SvaraRadera