Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

torsdag 28 juli 2011

HOME OF DESIGNER RIKKE JUHL JENSENRikke Juhl Jensen är designer och delägare i det danska företaget Housedoctor, som gör fantastiska möbler och inredningsdetaljer. Hennes hem är såklart inrett med möbler och prylar från företaget och jag gillar den rena, vita känslan och de underbara färgerna.

Rikke Juhl Jensen is the designer and partner in the danish company, HouseDoctor, wich makes fabulous furniture and furnishings. Her home is naturally decorated with furniture and stuff from the company. I like the clean, white spirit and the wonderful colors.


Bilder via Bolig2 kommentarer:

 1. white with some color, just how i like it. love the green trunk in the living room!
  have a wonderful day
  hanlie

  SvaraRadera
 2. hei! jeg har dessverre ikke flere armbånd igjen...
  jeg lagde bare 101 stk. dessverre...

  SvaraRadera