Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

onsdag 14 mars 2012

SPRING FEELINGS
Jag har sagt det förut och måste bara säga det igen...Åh vad det är snyggt med de där blekta och brända färgerna! Det kommer jag köra stenhårt med i vår och sommar. Både i inredning och kläder. De här fina bilderna hittade jag när jag kikade in hos en av mina  favvo bloggar, Weekday Carnival.

I've said it before and have to say it again ... Oh damn it looks good with those bleached and scorched colors! I'll bring it into my home this spring and summer.These beautiful pictures I found when I looked in at one of my favorite blogs, Weekday Carnival.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar