Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

söndag 25 mars 2012

SATURDAY WAFFELS


Det här underbara klippet hittade jag hos TodayYouInspiredMe, som har blivit en av mina absoluta favoritbloggar! Bloggen innehåller allt jag gillar; Vackra bilder, mode, inredning och och en väldig massa humor. Tack underbara Johanna för att du delar med dig av allt detta!

This wonderful clip I found at the blog, TodayYouInspiredMe, which has become one of my favouritesThe blog contains everything I likeBeautiful pictures, fashion, interior design and and a lot of humor. Thanks Johanna for sharing this!


 2 kommentarer:

 1. Men ÅÅÅÅÅÅH, vad glad jag blir av att se detta!
  och dina ord är som finaste skönsången ;)
  Du är väl för söt!

  Tack tack tack tack tack, du har gjort min dag!

  SvaraRadera
 2. Hello most delicious waffles i've seen in a while :)

  SvaraRadera