Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

torsdag 12 januari 2012

THE STABLE


 


Tänk att få renovera ett stall på Österlen. Vilken dröm! Det är precis vad en av ägarna till The White Briefs har gjort. Jag har alltid drömt om ett renoveringsobjekt på Österlen, vilket jag säkert har skrivit om tidigare. Varje år tar jag mig dit och drömmer mig bort.

Imagine being able to renovate a house in Österlen. What a dream! That is exactly what one of the owners of The White Briefs have done. I have always dreamed of an old house or stable in Österlen, which I certainly have written about before. Every year I get there and dream myself away.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar