Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

måndag 7 november 2011

LOCALGRAPHICS


För ett tag sedan läste jag på Tant Johannas blogg om Localgraphics, som gör kul planscher över stadsdelar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Jag kunde bara inte låta bli att beställa en göteborgsplansch och idag anlände den i min låda. Den är så nice tycker jag! Tack Johanna för tipset!

A while ago I read on Aunt Johanna's blog about Localgraphics. They make fun posters of neighborhoods in Stockholm, Gothenburg and Malmo. I just couldn´t resist ordering a plate of Göteborg, and today it arrived in my box. It is so nice! Thank you Johanna for the tip!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar