Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

tisdag 8 november 2011

A HOUSE FILLD WITH DESIGN ICONS


Detta hemmet tillhör den spanska kläddesignern Emma Francois. Hennes paradis är fullt av designikoner från 50-talet. Jag blev väldigt kär i den fina trappan och den öppna spisen. Någon gång i mitt liv vill jag ha allt det där..! 

This home belongs to the Spanish fashion designer Emma Francois. Her paradise is full of designicons from the 50s. I was madly in love with the beautiful staircase and the fireplace. At some point in my life, I have all that stuff..!

Bilder via 25UnderbaraHem


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar