Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

tisdag 2 april 2013

HELLO HELLO


Foto Lars Kaslov

Kikar in en snabbis på bloggen för att säga "hej" och visa detta fina hem, som är dagens inspiration. Just nu håller jag på att avsluta en massa projekt, som har hängt över mig ett tag och som varit en stor anledning till den dåliga uppdateringen här. inom kort kommer ni få se lite fler bilder från Projekt - Godhemsgatan, som blivit lite stillastående på grund av en del problem vi stött på. Nu skrider projektet framåt och inom kort kommer den roligaste delen ta vid - stylingdelen. Jag lovar att dela med mig redan denna veckan! Ha en fin dag!

//A quick "hello" from me to you between all my projects. I just had to show you this beautiful home, which is today's inspiration. Right now I'm about to finish a lot of projects that have been hanging over me for a while. Soon you will get to see some more pictures from the Project - Godhemsgatan, which has become a bit stagnant due to some problems we encountered. Now progressing the project forward and shortly the most enjoyable part take in - the styling part. I promise to share some photos already this week! Have a nice day!//.

6 kommentarer:

 1. The blog you have written is precise. For some reason

  SvaraRadera
 2. You have brought up a very fantastic points, thankyou for the post.

  SvaraRadera
 3. I need to to thank you for this great read!!

  SvaraRadera
 4. I have got you bookmarked to look at new stuff you post.

  SvaraRadera
 5. Great article I enjoy reading your thoughts.
  More power to your website. Please visit mine too

  SvaraRadera
 6. And naturally, thanks for your sweat!

  SvaraRadera