Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

fredag 15 mars 2013

THE WOODSFOLK
För några veckor sedan startade Amber Clohesy The Wodsfolk, en butik i Melbourne.(Tyvärr väldigt många mil för långt bort). Den sista tiden har mycket av det jag inspirerats av kommit från australienska hem eller australiensk design.(Se tidigare inlägg här och här). Kanske beror det på att våra svenska bloggar och inredningstidningar allt oftare visar samma möbler,prylar och liknande hem. Förstå mig rätt. Jag är verkligen ett fan av skandinavisk design men efterfrågar bara lite variation och personlig prägel. Visst jag erkänner...jag är inte bättre själv, men håll med om att det är lite trist!? 

//Pictures from Amber Clohesy´s new store, called The Woodsfolk, in Melbourne//.

8 kommentarer:

 1. Looks amazing!!!!

  Have a great weekend,
  Lisanne

  lisannevandeklift.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Sååå snyggt!! Härlig inspiration!! Ha en go fredagskväll!

  SvaraRadera
 3. ...ja takk til alt sammen!
  1 bildet er sykt inspirerende!!!
  ELSKER det :)

  SvaraRadera
 4. wow !!!!!
  Wundervoll ♥♥♥♥
  Liebe Grüße
  Petra

  SvaraRadera
 5. Ja, jag kan hålla med. Många hem ser precis likadana ut. Som kopior av varandra. Kram Anita

  SvaraRadera
 6. Älskar den översta bilden,så härlig!

  SvaraRadera
 7. Fint! Blev förälskad i tavlan till höger på första bilden. Tycker det är så coolt att butiken ligger två km från där jag just nu bor. Har sprungit förbi där x antal gånger ochaldrig lagt märke till det. Men imorgon blir det ett besök!

  SvaraRadera