Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

onsdag 16 januari 2013

LIKE IT OR NOT?


Bilder via Decoratualma

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker om det här köket eller om det bara är too much. Vad tycker ni?

//I just can´t decide if I like this kitchen, or if it is just too much. What do you think?//

8 kommentarer:

 1. Det är något som är lite off, kan inte riktigt sätta fingret på det. Tror att det är golvet (som är jättesnyggt) och lamporna är lite väl dominerande. Det blir som sagt lite för mycket! Smäckrare lampor tror jag skulle göra mycket!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med, svårt att bestämma sig. Det är lite för mycket av det goda tycker jag. Bjälkarna i taket, alla hyllorna med pryttlar och jag är inte superförtjust i kökskåpen, men rummet i sig är helt fantastiskt, det behöver kanske lugnas ned lite.:-)

  SvaraRadera
 3. MIGRÄN!!! Dessvärre.

  SvaraRadera
 4. Maybe too many cool design ideas mashed together makes it hard to enjoy any of them thoroughly?!

  SvaraRadera
 5. it's weird because if i hadn't seen the whole apartment I'd say not sure but i LOVE that apartment! I even blogged most of it in October on our blog hehe.
  I'd probably remove one or two features but it's SO fun and just, feels special and livable...I guess it was also very refreshing from the simple white I'm usually into ;)
  (more here: http://www.desiretoinspire.net/blog/2012/10/14/love.html)

  SvaraRadera
 6. Jag säger "golvet ska bort". Blir liksom alldeles yr av det. När man redan blandat så mkt detaljer blir ett så iögonfallande golv alldeles för mkt och gör bara att det känns stökigt. Sen är jag inte säker på kombinationen stolar och bord... Annars, rent generellt så gillar jag köket mucho!

  SvaraRadera
 7. Halloj! Vilken fin och inspirerande blogg! Jag har kikat runt i din blogg... men här kan man stanna länge :-) Nu kikar jag vidare... och sedan återkommer jag! Ha en go helg!

  SvaraRadera