Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

tisdag 27 november 2012

A FRENCH APARTMENT I DENMARK

 


Foto Lars Kaslov för Bolig

Christina är så förtjust i Paris att hon stylat sin danska lägenhet i fransk stil. Lägenheten är fylld med loppisfynd från franska marknader, som hon samlat på sig under sina parisresor. Lägenheten har en härlig harmoni byggd av dova naturfärger och material. Särskilt förtjust blev jag i det gamla förvaringsskåpet, som ser ut att vara i plåt.

//Christina is so fond of Paris that she styled her Danish apartment in the French style. The apartment is filled with flea market finds from French markets, which she amassed during his Parisian travel. The apartment has a lovely harmony built by muted natural colors and materials. Particularly fond I was of the old storage cabinet, which probably is made of plate.//4 kommentarer:

 1. Vi har en lite mindre variant av skåpet men i trä. Ett gammalt arkivskåp som skulle kastas när man tömde en lokal på jobb. Jag gillas skinnfåtöljen!
  Kram Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag älskar arkivskåp. Vet inte hur länge jag har varit på jakt efter ett!

   Ha en fin dag!

   Charlotte/Blackbird

   Radera