Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

torsdag 20 september 2012

DIY - PLYWOOD BOARD

Foto Mirva Kakko

Titta så fint det kan bli av lite plywood och några bilder. Svårare än så behöver det inte vara. Det får bli dagens DIY-tips.

//Look how nice it can get of some plywood and some pictures. It must be today's DIY tip.//4 kommentarer:

 1. Hej! Hittade hit via reportaget i Plaza. Vilket otroligt vackert hem ni har. Väldigt inspirerande. Och fin blogg har du också. Blev genast en favorit.

  Sen har jag en undran. Var har ni köpt det fina vita runda soffbordet som syns i reportaget? Jag letar just efter ett runt soffbord... det var himla snyggt. Har för mig att jag sett det någonstans men kommer inte på var.

  Ha en fin söndag!
  /Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Vad kul att du gillar vårt hem och att du upptäckt min blogg! Välkommen!
   Bordet kommer från Boolia.com och finns i två olika storlekar.

   Må så gott!

   Charlotte

   Radera
 2. Loving it!!! Really nice idea, thank you for sharing!

  SvaraRadera