Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

tisdag 17 juli 2012

A CREATIVE BUNGALOW


Styling Rikke Graaf Juel Foto Frederikke Heiberg (Tack till Emmas designblogg där jag hittade bilderna)

Det här hemmet älskar jag! Så skön känsla! Bostaden tillhör danska Anne Louise Breiner. Kvinnan bakom BALlab. I denna bungalow på 92 kvadratmeter syr hon ihop familjelivet med sitt kreativa jobb. 

//This home I love! Such a feeling! It  belongs to Anne Louise Breiner. The woman behind BALlab. She lives and works here in this bungalow of 92 squeremeters.//

6 kommentarer:

 1. Oj så snyggt! Vilket vardagsrum! Gult och grönt blandat med svartvitt är fantastiskt trevligt.

  SvaraRadera
 2. Takk for at du delte dette inspirerende hjemmet.
  Jeg ble herlt forelsket ;)

  Siw

  SvaraRadera
 3. Vilket inspirerande hem!
  Och tack för tipset om Lulas espressobar! Vi flyttade till simrishamn för tre år sedan och har aldrig varit där, ska bli ändring på det nu!
  Ha det bra!
  Hälsningar Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att jag kunde tipsa en riktig österlenare om något nytt:). Vi älskar Österlen och hoppas på ett boende där snart!

   Ha en fin dag!
   Charlotte/blackbird

   Radera
 4. Oj! Vilket hem. Jag kan inte sluta scrolla bland bilderna. Så många fina lampor, prylar i glas, mysiga hörnor och ALLT!
  Tack för tipset.

  SvaraRadera
 5. Oh, precis hur tjusigt som helst!

  SvaraRadera