Välkommen till min blogg!

Mitt foto
Jag heter Charlotte och bor i centrala Göteborg, där jag driver en butik. Vid sidan om arbetar jag som inredare och stylist. Så länge jag kan minnas har jag varit helt galen i allt som är vackert. I åratal har jag samlat bilder på vackra hem, möbler, konst...ja allt som gör mig glad och som får min kreativitet att blomma. Min blogg är ett sätt för mig att arkivera det jag gillar och som inspirerar mig! Självklart vill jag dela med mig av detta till andra som är som mig ;-) Jag blir jätteglad om du skriver lite sköna kommentarer till mina inlägg! Love from Blackbird

tisdag 30 augusti 2011

ARTILLERIET

Om du har vägarna förbi Göteborg, så är Artilleriet ett måste! En helt fantastisk inredningsbutik, där alla kan hitta något, oavsett tycke och smak. Ägarna har en fantastisk fingertoppskänsla och jag vågar påstå att Artilleriet är en av Europas finaste inredningsbutiker....och den ligger i Göteborg - TACK!

If you are passing Gothenburg, "Artilleriet" is a must! A fantastic interior- and designshop, where everyone can find something, whatever your taste. The owners have an amazing intuition and I dare say that Artilleriet is one of Europe's finest furniturestores .... and is located in Gothenburg - THANKS!


3 kommentarer:

 1. Den ser verkligen fantastisk ut, hoppas komma förbi den en dag.
  kram
  Sanna

  SvaraRadera
 2. Jag håller med!
  Den där taxkudden är ju så himla rolig dessutom! :)
  /Hanna

  SvaraRadera
 3. Hei. Har du adressen dit? Skal til Gøteborg i helgen, og tar gjerne en tur innom denne fine butikken :-)
  Elsker bloggen din, forresten!
  Anemarte

  SvaraRadera